marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Horoscop 25 ianuarie 2021. Situație financiară instabilă pentru Fecioare

Berbec

În această zi dispui de un farmec aparte. Deși ești o fire capricioasă de obicei și dorești ca lucrurile să se facă mereu după placul tău, astăzi lași deoparte orgoliul și le permiți și celorlalți să aibă un cuvânt de spus. Concentrează-te pe propriile reacții și încearcă să-ți menții calmul atunci când apar diverse situații-limită, pentru a menține o bună relaționare cu semenii. Sunt momente în care te gândești să o iei de la zero în anumite aspecte, iar acest lucru nu ar strica deloc.

Taur

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astăzi este o zi perfecta pentru odihnă și pentru momente relaxante, alături de cei dragi. Lasă grijile deoparte și frământările sufletești care nu îți dau pace. Chiar dacă profesional lucrurile nu merg atât de bine precum ai vrea, iar veniturile tale nu sunt cele la care visezi, încearcă să gândești pozitiv cât mai mult posibil, pentru a nu îți afecta sănătatea. Este o zi a transformărilor și a momentelor de echilibru, în care să te regăsești. Totul se va desfășura, până la urmă, în favoarea ta.

Gemeni

Pentru nativele din zodia Gemeni, ziua de astăzi este benefică dialogurilor și întâlnirilor cu prietenii. Vei primi multe sfaturi de la persoanele dragi și multe cadouri la care nu te prea așteptai. Cu toate acestea, pot apărea și diverse remarci neplăcute, care te vor intriga puțin. Nu lua în seamă răutățile celor din jur și încearcă să te focalizezi cât mai mult pe lucrurile care îți fac cu adevărat plăcere. Astfel, te vei bucura din plin de această zi.

Rac

Orientează-te spre prieteni, anturaj, persoanele care îți dovedesc de fiecare data că îți sunt alături. Astăzi este benefic să fii în preajma lor .Participă la întâlnirile cu ei, la discuții, ajută-i atunci când ai ocazia, chiar dacă unii dintre ei te vor provoca pe diverse teme de discuție. Fii angrenată în discuție și arată-ți calmul și inteligența la orice, farmecul tău este unul aparte azi. Vei reuși să răspunzi cu ușurință oricărei provocări.

Leu

Astăzi ești visătoare, preocupată de spiritualitate, filozofie, elevare sufletească. Vei întâlni oameni care corespund gândurilor tale și te vor ajuta să iei anumite decizii favorabile ție. Ești cu picioarele pe pământ și gata să te implici cu alții în activități comune, din care să ai cât mai multe lucruri de învățat. Este o zi în care ești înconjurată de multă lume, de oameni care îți redau echilibrul interior. Socializarea este cuvântul de bază pentru ziua de astăzi.

Fecioara

Este momentul să revizuiești bugetul, situația ta financiară nefiind una stabilă astăzi. Faci anumite calcule și realizezi că nu reușești să faci achiziția pe care ți-o doreai, așa că ar trebui să fii mai chibzuită în ceea ce privește cheltuielile. Sunt momente bune pentru a-ți gestiona cât mai bine veniturile, spre a nu rămâne cu buzunarul gol la sfârșitul zilei. Ocupă-te mai mult de sănătate, pentru că e prioritară.

Balanta

Relația cu partenerul de viață scârțâie și încerci, cât de mult posibil, să ameliorezi lucrurile. Comunicarea vă poate ajuta să rezolvați orice conflict. Sunt posibile discuții aprinse care se vor termina cu bine. Ține cont și de sugestiile partenerului, pentru că într-o relație este vorba de două persoane. Rezervă-ți timp pentru relaxare și plecați amândoi într-o călătorie care vă va ajuta relația să fie iar puternică.

Scorpion

Lasă grijile deoparte și ocupă-te de sănătate. Tinzi să te afunzi prea mult în rezolvarea sarcinilor profesionale sau în treburile casnice, iar acest lucru te stresează atât mintal, cât și fizic. Ai nevoie de relaxare, de timp pentru tine, pentru a te putea reculege. Profită de această zi și odihnește-te cât mai mult posibil, organismul are nevoie de asta!

Săgetător

Relația de cuplu funcționează mai bine ca niciodată și nimic nu-ți poate șterge de pe chip fericirea în acest sens însă cheltuielile comune pot fi motivul unor mici neînțelegeri. Nu-ți face griji, acestea se vor rezolva, în final, dacă acorzi atenție mai mare bugetului și nu faci investiții inutile. E posibil ca un membru al familiei să te șantajeze emoțional profitând de slăbiciunea ta însă trebuie să ții cont că e doar în interesul lui, nu și în al tău.

Capricorn

Liniștea, siguranța și relaxarea vor veni din partea familiei în aceste zile, pentru că, alături de ei, găsești echilibrul de care aveai atât de multă nevoie. Chiar dacă pot apărea diverse neînțelegeri, ele se rezolvă rapid, pentru că psihicul tău este suficient de bun încât să te facă să răspunzi cu maturitate. Ești o companie bună și un bun sprijin pentru cei cu care îți petreci astăzi timpul. Ceea ce îți doreşti în adâncul sufletului este o iubire minunată care să îți învăluie sufletul cu blândețe şi fericire.

Vărsător

Există posibilitatea să faci mai mute drumuri în scop profesional, pentru a rezolva unele aspecte care au rămas nefinalizate. Cel mai indicat este să îți setezi prioritățile, pentru că riști să neglijezi ceea ce este necesar și să te concentrezi pe ceea ce se poate amâna. Acordă-ți și timp pentru odihnă, fără să te suprasoliciți, pentru că organismul tău este obosit. Răspunde cu bucurie invitațiilor pe care le primești din partea prietenilor!

Pești

Această zi îți aduce diverse cheltuieli necesare pentru casă. E posibil să investești prea mulți bani în ceva ce nu este neapărat important, iar asta înseamnă că vei rămâne fără resurse materiale. Lasă grijile deoparte, pentru că te vei descurca de minune, până la urmă, vei rezolva cu bine situația. Bucură-te de compania partenerului de cuplu și plimbați-vă împreună cât mai mult, pentru a vă relaxa!

Politica