marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primul jucător care părăsește corabia lui Papură în această iarnă!

Clubul lui Rotaru a oficializat mutarea. Antrenorul și analiștii vor trebui să caute înlocuitor

În sezonul trecut, Antoni Ivanov a fost om de bază în linia mediană a oltenilor. Cu Bergodi, apoi în ultimul descălecat al lui Papură, bulgarul nu a mai bifat nici măcar un minut. În aceste condiții, conducătorii clubului oltean au găsit aceeași soluție ca în cazul lui Ovidiu Bic, adică împrumutul în prima ligă.
Dornici să-l aibă în lot pe Ivanov s-au arătat cei de la FC Voluntari, iar anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al grupării din Bănie, însoțit de o prezentare a jucătorului: „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că mijlocașul bulgar Antoni Ivanov a fost împrumutat la gruparea ilfoveană până în vara acestui an. Îi dorim mult succes!
Născut pe data de 11 septembrie 1995, Antoni are 1,70 m și este cotat la 300.000 de euro, conform website-ului de specialitate transfermarkt.com. El a evoluat de-a lungul carierei sale de fotbalist profesionist la echipe precum Akademik Svishtov, Spartak Pleven, FK Sozopol, PFC Montana, Septemvri Sofia și Gaz Metan Mediaș. În tricoul medieșenilor a evoluat în 32 de partide în urmă cu două sezoane, reușind să-și treacă în cont un gol și o pasă decisivă. A evoluat până în acest moment în 32 partide, reușind să înscrie două goluri și să ofere 5 pase decisive în alb-albastrul Științei”. La FC Voluntari, Ivanov va fi coleg cu Marius Briceag.

Politica