vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Negocieri dezvăluite: el este jucătorul pe care-l vrea Rotaru!

Chiar dacă patronul CSU Craiova încearcă să ferească de ochii presei tratativele pe care le poartă, ele au fost recunoscute

Zilele lui Mirko Pigliacelli în Bănie sunt numărate. Asta este concluzia după tatonările pe care le face finanțatorul celor de la CSU. Dani Coman, conducătorul celor de la Astra Giurgiu, a mărturisit că Rotaru îl dorește pe goalkeeper-ul David Lazar, dar a precizat că suma de transfer avansată de conducătorul oltenilor a fost sub 500.000 de euro, cât doresc giurgiuvenii să încaseze pentru portar.
„Suma pe care Craiova o vehiculează în acest moment este sub aşteptările Astrei, aşa că nu putem discuta despre un eventual transfer al lui Lazar la ei. Fiind un portar de echipa naţională consider că ar trebui să fie evaluat la cel puţin 500.000 de euro!”, a spus Dani Coman pentru Realitatea Sportivă.
Oficialul Astrei a căutat apoi să pună presiune pe Rotaru afirmând că acesta are concurență pentru cumpărarea lui Lazar: „Au fost doar tatonări din partea celor de la Craiova pentru Lazar. Nu numai Craiova se interesează de serviciile sale, avem discuţii şi cu o echipă din Turcia, dar nu pot dezvălui despre cine este vorba deoarece suntem în discuţii şi nu ar fi fair-play faţă de ei să facem acest lucru”.
Cotat de transfermarkt.de la 900.000 de euro, David Lazar a fost transferat de Astra Giurgiu pe 1 iulie 2017 de la Vejle BK și a adunat pentru gruparea patronată de Ioan Niculae 75 de meciuri. David Lazar a debutat la echipa națională a României pe 11 noiembrie 2020 în meciul amical jucat de prima reprezentativă condusă de Mirel Rădoi împotriva selecționatei Belarusului, scor 5-3 (4-0), pe „Arena Națională”.
Intrat în conflict cu Peluza Nord la începutul anului trecut, considerat de către ultrașii craioveni ca fiind unul dintre cei care au contribuit la îndepărtarea lui Victor Pițurcă, Mirko Pigliacelli a dat de înțeles în repetate rânduri că nu mai dorește să continue în Bănie. În primăvară spunea că îi e dor de Italia, iar în august, impresarul său, Danilo Caravello declara: „Mirko a avut un campionat extraordinar, preliminariile Europa League vor începe în curând. Pentru Craiova este un element important, dar nostalgia Italiei s-a făcut simțită. Are un contract pe trei ani, vom decide împreună cu clubul”.
În plus, se remarcă faptul că Rotaru copiază modelul Gigi Becali, având din ce în ce mai puțini străini în primul 11.

Politica