marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătrână din Dăneasa, violată și jefuită de un tânăr

O bătrână de 79 de ani din comuna olteană Dăneasa a fost agresată sexual de un tânăr de 21 de ani. Evenimentul a avut loc miercuri, după ce adolescentul din Seaca a intrat peste femeie în casă, la final, jefuind-o. Prin apel la 112, femeia a anunțat că a fost victima unui viol, dar și al unui furt, efectuat după ce a fost silită prin bătaie de agresor, scrie realitateaoltului.ro.

Polițiștii olteni s-au deplasat de îndată la locul faptei, demarând cercetările pentru a-l prinde pe vinovat.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, a fost identificat un tânăr, de 21 de ani, din localitatea Seaca, județul Olt, care la data de 6 ianuarie, în jurul orei 4.00, ar fi pătruns în locuința femeii, de 79 de ani, și ar fi constrâns-o pe aceasta să întrețină raporturi sexuale cu el. Totodată, a reieșit faptul că prin acte de violență, tânărul i-a solicitat femeii o sumă de bani, după care a fugit”, a declarat purtătorul de cuvânt IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal au emis, miercuri seara, un mandat de reținere pe numele tânărului. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru viol și tâlhărie calificată. Agresorul se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând să fie prezentat procurorilor cu propuneri legale. Dacă probele aduse îi vor demonstra vinovăția, tânărul își va putea petrece următorii zece ani după gratii.

Andreea TIGOIANU

Politica