marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU Craiova vrea titlu cu jucători ce se bat la retrogradare!

Oltenii plănuiesc să se întărească în această iarnă cu fotbaliști care nu au trecut de locul 14 în actualul sezon competițional

CSU și-a fixat două ținte de la Astra Giurgiu, grupare care a fost lanterna Ligii 1 în startul de sezon, dar care dă semne de revitalizare după venirea lui Eugen Neagoe. Interesul pentru David Lazar al oltenilor este de notorietate, având în vedere că Mirko Pigliacelli a declarat în repetate rânduri că vrea să se întoarcă în Italia.
David Lazar, care a debutat la echipa națională în victoria cu 5-3 contra Belarusului, vrea și el să părăsească gruparea giurgiuveană, din cauza problemelor financiare. Interesați de portar sunt și cei de la CFR Cluj, care vor să-i creeze concurență serioasă lui Bălgrădean. În actuala ediție de Liga 1, Lazar a apărat poarta Astrei în 12 partide, încasând în total 20 de goluri. De-a lungul carierei, goalkeeper-ul a mai evoluat pentru Voința Sibiu, Pandurii, FC Botoșani și BK Vejle. El este cotat de site-ul transfermarkt.de la 600.000 de euro, însă e improbabil ca vreuna dintre cele două formații din fruntea Ligii 1 să dea atât de mult pentru el. Așadar, transferul se va putea materializa doar în condițiile în care patronul Astrei diminuează semnificativ din pretenții.
Potrivit Prosport, Mihai Rotaru este interesat și de fundașul Daniel Graovac de la Astra Giurgiu. Specialiștii din jurul patronului formației craiovene au fost cu ochii pe bosniac în cele 12 partide disputate de acesta pentru Astra în stagiunea actuală. Sursa citată susține că de jucător sunt interesate și CFR Cluj și FCSB, deci e posibil ca în iarnă să se declanșeze o licitație pentru el. Pe fundașul în vârstă de 27 de ani îl poate convinge că CSU Craiova e cea mai bună variantă conaționalul Koljic.
Graovac va trebui să lupte pentru un post de titular cu Marius Constantin, Acka, Bălașa ori Papp.

Politica