joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viky Bonea, candidatul PSD la Primăria Giurgița

Viky Bonea și-a depus candidatura pentru încă un mandat în fruntea primăriei Giurgița. În cele două mandate în care a fost ales de cetățeni, 2012-2016 și 2016-2020, edilul a reușit să finalizeze numeroase proiecte în comuna Doljeană ce are o populație de peste 3.000 de oameni.
Cu Viky Bonea primar, la Giurgița au fost asfaltați 1.400 de metri de drum comunal pe Strada Plopilor. Costurile lucrărilor, în valoare de 1.022.378,08 lei, au provenit din bugetul local. Totodată, a fost modernizat Căminul Cultural, cu ajutorul Programului Național de Dezvoltare Rurală, AFIR.  Extinderea rețelei de iluminat public pe Strada Gării a fost făcută tot din bani de la bugetul local, ce a dus la costuri de 39.854,85 lei. Pe lângă acestea, în comună a fost modernizat și Dispensarul Uman.
Viky Bonea  a acordat o atenție deosebită și sportului. Cum tinerii sunt fundația performanței, autoritățile locale au investit suma de 107.944,98 de lei în modernizarea Bazei Sportive de la Școala Gimnazială Giurgița. Tot la această unitate de învățământ și tot din bani de la bugetul local au fost reparate corpurile A și C5 ale clădirii.  Pe lângă alte investiții făcute în Giurgița în mandatele primarului Bonea, comuna a beneficiat și de instalarea unui sistem de supraveghere video stradal.
Acum, mai multe proiecte sunt în derulare la Giurgița. Este vorba de realizarea a 24 de kilometri de canalizare prin conducte, cu bani proveniți din Programul Național de Dezvoltare Locală, etapa a doua. Totodată, 7 km de drumuri comunale sunt în lucru, cu ajutorul aceluiași program. De asemenea, în comună se construiește un spațiu comercial, cu finanțare de la bugetul local.
Pe lângă toate acestea, autoritățile reușit să achiziționeze și să monteze două locuri de joacă pentru Portărești și Cioromela și au construit un teren de sport multifuncțional și trotuare.
Dacă va fi ales ca primar, Viky Bonea  are în vedere betonarea drumurilor agricole, branșarea la gaze, dar și reîmpădurirea parcului comunal: „Cu această ocazie vreau să le mulțumesc tuturor cetățenilor care au avut încredere în mine, iar în mandatul următor îmi propun să continui și să finalizez proiectele pentru dezvoltarea comunei Giurgița. Vă aștept la vot în număr cât mai mare!

Politica