marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU deschide balul în Liga 1 pe pandemie!

Oltenii au două meciuri test în acest weekend, pentru ca Bergodi să schițeze ultimele retușuri înainte de restart

La baza de la Lunca Jiului, CSU Craiova și FC Viitorul vor disputa două partide amicale. Meciurile sunt programate sâmbătă, 6 iunie, de la orele 11:00, respectiv 14:30. Suporterii olteni vor putea să-i vadă pe elevii lui Cristiano Bergodi în direct pe Digi Sport 1, acestea fiind primele jocuri din România transmise după o pauză de aproape trei luni.

Nu sunt așteptate schimbări majore față de formula aliniată de Papură, doar dacă antrenorul italian a făcut mai degrabă declarații de complezență, atunci când și-a lăudat predeceseorul: „Cunosc foarte bine lotul Craiovei. Pe Cosic chiar l-am antrenat la Pescara, în Serie A. Avem un lot format din jucători de calitate, e normal să ne gândim la titlu. Domnul Papură a făcut o treabă foarte bună și trebuie să o continui, am așteptări mari de la jucători”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După meciurile amicale cu Viitorul, CSU va intra în linie dreaptă cu pregătirea, întrucât la data de 12 iunie, de la ora 20:00, va evolua contra celor de la Botoșani, pe Oblemenco. Acesta va fi primul meci oficial din România de la declanșarea pandemiei de coronavirus.

Program etapa 3 din play-off
Vineri, 12 iunie
Ora 20.00 CSU Craiova – FC Botoșani
Sâmbătă, 13 iunie
Ora 14.30 FC Voluntari – Academica Clinceni
Ora 17.00 Sepsi OSK – FC Hermannstadt
Ora 20.00 Astra Giurgiu – Gaz Metan Mediaș
Duminică, 14 iunie
Ora 17.00 FC Viitorul – Politehnica Iași
Ora 20.00 CFR Cluj – FCSB – Digi Sport 1
Luni, 15 iunie
Ora 20.00 Dinamo București – Chindia Târgoviște

Politica