marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Coronavirus. Pacient decedat la Craiova

Inca un barbat internat la Infectioase Craiova dupa ce a fost confirmat cu coronavirus a decedat. Acesta este cel de-al  optulea deces in Romania al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Barbatul avea 70 ani si suferea de diabet. Se intorsese recent din Italia, impreuna cu fiica lui care acum este in autoizolare.

„Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani,  internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova, confirmat pozitiv în data de 19.03.2020. Pacientul a sosit pe data de 07.03.2020 din Italia împreună cu fiica sa, care se află în acest test moment în autoizolare. Pacientul a fost internat pe data de 19.03.2020 la SCBI Craiova cu insuficiență respiratorie, fiind internat pe sectia ATI a spitalului. Acesta suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II”- anunta Grupul de Comunicare Strategica.

Primul deces al unui pacient cu coronavirus a fost anuntat tot la Infectioase Craiova. Este vorba despre batbatul de 67 ani din Filiasi, care suferea de cancer.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica