marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primar, prins la furat într-un hotel. „A promis că ne returnează obiectul”

Cazul primarului vâlcean care a fost prins furând dintr-un hotel din Băile Felix, județul Bihor, a luat amploare. Angajații hotelului așteaptă să primească obiectul furat, în valoare de 500 de lei.

Primarul comunei Mihăeşti, județul Vâlcea, Constantin Bărzăgeanu (PNL) a fost surpins în timp ce fura un aparat dintr-un hotel în care era cazat, iar scena filmată de camerele de supraveghere a fost dată publicităţii. Edilul a declarat pentru Kanal D, că a făcut o glumă proastă, un pariu.

La rândul lor, reprezentanţii hotelului din Băile Felix au declarat pentru „Bihoreanul” că atunci când au realizat că hoţul nu este un oarecare, au fost încrezători că acesta va returna bunul furat. „Vă daţi seama că am fost foarte surprinşi când am identificat autorul cu ajutorul camerelor de luat vederi. Nu ne aşteptam la aşa ceva. L-am sunat pe om să-i cerem să înapoieze peria. Nu e o valoare foarte mare, dar 500 – 600 lei tot costă. La câte lucruri se distrug într-un hotel se adună. Prima dată nu a recunoscut, dar când i-am spus că apare pe înregistrări şi-a schimbat poziţia. A zis că a fost o glumă proastă, a pus un pariu… A promis că ne returnează obiectul, aşa că acum aşteptăm să vină”, au spus aceștia.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cu toate că au precizat că nu vor sa dea amploare cazului, aceștia au făcut publice imaginile camerelor de supraveghere.

Articolul precedent
Articolul următor

Politica