marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A venit prima victorie în amicale pentru gorjeni

După două remize în jocurile de pregătire din Slovenia, 0-0 cu NK Osijek şi 1-1 cu Dinamo Zagreb, echipa antrenată de Petre Grigoraş a izbutit să obţină o primă victorie în amicale, contra unui adversar destul de puternic, Steaua Roşie Belgrad. Gorjenii s-au impus în faţa sârbilor cu scorul de 4-2, asta în condiţiile în care în teren au intrat pe parcursul întâlnirii undeva la opt jucători, sub 21 de ani, ce fac parte din lotul pandurilor, chiar trei dintre golurile gorjene fiind marcate de către juniori. Trifu a deschis scorul în minutul patru, apoi Steaua Roşie a egalat în finalul primei reprize prin Katai (42). Pandurii a revenit în avantaj după ce Pleaşcă a marcat din penalti, în minutul 50, dar sârbii au reuşit să revină în joc destul de rapid, prin Lukovic (57). Victoria pandurilor a fost adusă de dubla puştiului Pîrcălabu, care a înscris în minutele 68 şi 80.

„După egalul cu Dinamo Zagreb, victoria împotriva echipei Steaua Roşie Belgrad, care a folosit toţi titularii în teren, reprezintă o victorie mare, de moral pentru tinerii noştri jucători, dar şi o confirmare că, indiferent de pierderi, fotbalul merge înainte pe un făgaş bun în Gorj”, a declarat preşedintele gorjenilor, Narcis Răducan.

Voiculeţ a semnat cu Pandurii

Policlinica Buna Vestire Craiova

Gorjenii au obţinut semnătura oficială a lui Cladiu Voiculeţ, jucător care s-a pregătit până acum cu Pandurii, dar nu încheiase nicio înţelegere oficială. Fotbalistul care a mai evoluat în perioada 2010-2013 pentru echipa olteană, a semnat un contract valabil pentru doi ani cu gruparea pregătită de Petre Grigoraş. „Claudiu Voiculeţ este unul dintre cei mai buni mijlocaşi ai primei ligi şi are locul său în istoria fotbalului gorjean. Mă bucur că a semnat pentru următorii doi ani, va fi un real câştig pentru echipă”, a spus Narcis Răducan despre transferul lui Voiculeţ.

Pandurii Târgu Jiu – Steaua Roşie Belgrad 4-2 (1-1)

Stadion NK Krsk

Au marcat: Trifu (4), Pleaşcă (50, pen.), Pîrcălabu (68, 86) / Katai (42), Lukovic (57)

Pandurii: Lazar (46 Stanca)– Pleaşcă (80 Mărgărit), Bunoza, Vasiljevic (85 David), Acsinte (46 Grecu), Răuţă (85 Predescu), Nistor (85 Dănăricu), Voiculeţ (67 Pîrcălabu), Trifu (46 Bărbuţ).

Steaua Roşie: Kahriman – Cvetković, Fibel, Lukovic, Ibanez (55 Ristić), Donald, Kanga, Avramovski, Katai, Srnić (69 Ruiz), Vieira (64 Sikimić).

Sursăfoto: panduriics.ro

 

Politica