marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Andreea Munteanu: Nu am crezut când am primit medalia

Gimnasta română Andreea Munteanu, care a produs marea surpriză a finalei de la bârnă, din cadrul Europenelor de gimnastică artistică de la Montpellier, şi a cucerit o nesperată medalie de aur pentru delegaţia României, a afirmat că nu i-a venit să creadă decât atunci când a primit medalia.

Mi-am dorit acest lucru, dar nu am crezut decât atunci când am primit medalia de aur că această dorinţă s-a îndeplinit. Parcă nici acum nu-mi vine să cred că am câştigat. Mi-aş fi dorit să fac un exerciţiu mai bun, pentru că nu a fost foarte bun. A fost îndeajuns cât să câştig şi mă simt foarte bine. Nimic nu se obţine uşor, iar faptul că am reuşit să duc mai departe această ştafetă a succeselor mă face să mă gândesc la multe şi la mult pentru viitor. Unul pe care îl vreau cât mai medaliat.
A afirmat Munteanu, conform Agerpres

Munteanu este la al doilea ei European, după cel de la Sofia, unde a cucerit aurul cu echipa. Ea a câştigat titlul european la bârnă, la doi ani după performanţa similară reuşită de Larisa Iordache, marea absentă a lotului nostru la competiţia continentală din Franţa.
Bilanţul delegaţiei României a fost completat de argintul lui Marius Berbecar în finala de la paralele.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica