duminică, iunie 16, 2024

Ultima ora

Sport

Accident cu patru mașini implicate. O persoană a ajuns la spital

Un accident a avut loc, între patru mașini, în orașul Drăgășani, Vâlcea. Totul s-a întâmplat, miercuri după-masă. Impactul a fost între patru mașini, iar în urma accidentului, o persoană a ajuns rănită la spital.

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că ar fi avut loc un eveniment rutier în care au fost implicate 4 autoturisme. În urma impactului, a rezultat rănirea unei persoane, ulterior aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, spun polițiștii IPJ Vâlcea.

„Pompierii militari vâlceni au fost solicitați, cu puțin timp în urmă, pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și prim ajutor la un accident rutier produs în municipiul Drăgășani. La locul indicat s-au deplasat imediat forțe din cadrul Detașamentului de Pompieri Drăgășani, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță SAJ. În accidentul rutier au fost implicate 4 autoturisme, precum și 4 ocupanți, iar în urma impactului nu au fost persoane încarcerate. În urma evenimentului rutier a rezultat o victimă, care a fost transportată de ambulanța SAJ la CPU Drăgășani”, au declarat pompierii de la ISU Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Politica