luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Creșă modernizată cu fonduri europene

Creșa nr.4 „Căsuța Poveștilor” din Drobeta Turnu Severin a fost modernizată cu fonduri europene. Copiii au acum „cele mai sigure și moderne condiții”, afirmă primarul municipiului, Marius Screciu.

„După un amplu program de reparații, creşa respectă toate standardele educaționale, inclusiv spațiile destinate odihnei, hranei și îngrijirii copiilor.

Proiectul a cuprins: izolarea termică a fațadelor și înlocuirea acoperișului clădirii; înlocuirea tâmplăriei de la uși și ferestre cu una eficientă energetic; modernizarea instalațiilor electrice, termice și sanitare; renovarea băilor; finisaje interioare; corpuri de iluminat de tip LED; racordarea unității la rețeaua de gaze; lucrări pentru conformarea clădirii la cerințele ISU, inclusiv scară exterioară, instalație de detecție la incendiu, instalație de iluminat de siguranță și instalație de hidranți interiori și exteriori”, a explicat Marius Screciu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Au fost montate panouri solare și fotovoltaice pentru a se economisi energia electrică.

„Ne-am propus ca fiecare unitate de învățământ din municipiu să aibă infrastructura educaţională adecvată, iar construirea și modernizarea creșelor, grădinițelor și școlilor rămân obiective prioritare. Investiția în educație reprezintă cea mai sigură și eficientă investiție în viitorul comunității noastre”, a mai declarat Marius Screciu, primarul municipiului Drobeta Turnu Severin.

spot_img
spot_img

Politica