sâmbătă, mai 11, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal pentru violență domestică

Laurențiu Reghecampf are probleme pe toate planurile. Rămas liber de contract după despărțirea de Al Tai (Saudi Pro League) de pe 15 aprilie, antrenorul a primit o lovitură și în viața personală. Este urmărit penal pentru violență în familie, în urma scandalului din septembrie 2022 cu fosta soție, Anamaria Prodan.

Avocatul Anamariei Prodan, Oleg Burlacu, a oferit detaliile procesului ca urmează să înceapă între clienta sa și fostul antrenor al celor de la FCSB și Universitatea Craiova.

„Este foarte adevărat că, începând de azi (n.r. – joi, 25 aprilie 2024), împotriva domnului Reghecampf s-a început urmărirea penală în dosarul de violență în familie”, scrie gsp.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reghecampf se apără în fața acestor acuzații. Tehnicianul consideră că el este victima în tot acest scandal.

„Eu mă ocup de așa ceva? În tot scandalul de atunci, victima sunt eu, nu ea! Eu îmi văd de viața și de familia mea. Nu am primit nimic oficial că s-a început urmărirea penală. Probabil avocatul Oleg Burlacu știe mai multe”, a declarat Laurențiu Reghecampf, scrie fanatik.ro

În septembrie 2022, Laurențiu Reghecampf a fost filmat în timp ce se bătea pe stradă cu Anamaria Prodan, cu care are un băiat.

La momentul respectiv, Reghecampf a evitat să vorbească despre incident. El s-a limitat să sublinieze efectele negative asupra copilului său provocate de conflictul cu fosta sa soție.

În pus, Reghecampf trebuie să plătească și daune morale în valoare de un milion de euro.

Foto: arhivă

Politica