duminică, mai 5, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Expoziția „Craiova prin ochii tăi”, la Aman

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman”, prin secțiile Mediatecă și American Corner Craiova și Depozit General – Săli de lectură, organizează joi, 25 aprilie 2024, la ora 12:00, vernisajul expoziției: „Craiova prin ochii tăi”.

Expoziția este parte a parteneriatului educațional „Farmecul poeziei la vârsta copilăriei”, parteneriat încheiat între Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” și Liceul Tehnologic Auto Craiova, Școala Gimnazială Specială „Sfântul Mina” și Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Sf. Vasile”.

Expoziția, realizată de elevi cu cerințe educaționale speciale, conține desene și colaje care ilustrează locuri familiare sau clădiri reprezentative din Craiova și va fi accesibilă publicului în perioada 25 aprilie-10 mai 2024.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un astfel de eveniment îmbină educația și incluziunea într-o expoziție specială. ”Craiova prin ochii tăi” este cu siguranță un proiect care va încânta și va inspira mulți oameni. Elevii care au contribuit cu desene și colaje pentru expoziție au avut ocazia să împărtășească viziunea lor asupra orașului și să își exprime creativitatea.

Această colaborare între Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” și instituțiile de învățământ este un exemplu de parteneriat care aduce beneficii atât pentru elevi, cât și pentru comunitatea locală. Expoziția oferă publicului o perspectivă unică asupra Craiovei, prin ochii tinerilor artiști, și poate fi o sursă de inspirație și reflecție pentru vizitatori.

Politica