luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aladin Georgescu, președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională SV Oltenia

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost ales, miercuri, în funcția de președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest, anunță reprezentanții administrației mehedințene.

Consiliul este constituit pe lângă Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia și este un organism important în coordonarea activităților de elaborare și monitorizare a strategiilor de dezvoltare regională.

“Mandatul pentru funcția de președinte al CDR este de un an și vă asigur că îmi voi folosi toată experiența pentru ca zona noastră, nu doar județul Mehedinți, să aibă o dezvoltare sustenabilă și echilibrată!Le mulțumesc colegilor din județele Dolj, Gorj, Olt și Vâlcea, pentru mandatul încredințat și vreau ca împreună să atragem investiții, să dezvoltăm frumoasa noastră zonă a Olteniei, să promovăm tot ceea ce ne face cinste! Cel mai important este ca oamenii din toate cele cinci județe să aibă condiții foarte bune de trai și locuri de muncă bine plătite, iar investițiile sunt cele care pot genera o piață a muncii competitivă!Mulțumesc pentru încredere!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica