sâmbătă, mai 4, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Speriați de doi Cane Corso, au chemat jandarmii

Jandarmii mehedințeni au fost chemați Pădurea Crihala din municipiul Drobeta Turnu Severin pentru că doi câini din rasa Cane Corso umblau liberi, fără botniță sau lesă. Aceștia au intervenit de urgență deoarece patrupedele speriau oamenii. Stăpânii nu au fost identificați.

„La fața locului, jandarmii au identificat doi câini ce prezentau caracteristicile rasei Cane Corso, lăsați nesupravegheați. Ținând cont de faptul că animalele din această rasă periculoasă nu trebuie lăsate neînsoțite de proprietari, reprezentând un pericol pentru cetățeni, jandarmii  au intervenit pentru asigurarea zonei și oprirea câinilor până la sosirea unui echipaj de la Poliția Locală și Ambulanța Veterinară. Ulterior, animalele au fost tranchilizate și transportate la adăpostul de câini din Drobeta Turnu Severin”, au spus reprezentanții IJJ Mehedinți.

În astfel de situații, proprietarii/ deținătorii  de exemplare canine care fac parte din rasele periculoase/agresive trebuie să respecte legea privind deținerea de câini periculoși sau agresivi, altfel, sunt sancționați conform legii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica