miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Polițistul prins băut la volan, lăsat fără armă

Polițistul de 24 de ani, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, care a fost prins conducând băut, a fost plasat sub control judiciar. Tânărului de 24 de ani i-a fost interzis să folosească arme. Sunt primele măsuri luate în cazul său. Polițistul urmează să fie pus la dispoziția IPJ Mehedinți.

„Pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia, s-a înregistrat un dosar penal în care se fac cercetări față de un agent de poliție din cadrul IPJ Meehdinți, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. În fapt, din cercetări, a rezultat că agentul de poliție a fost depistat și oprit în trafic, în timp ce conducea autoturismul personal pe raza localității Broșteni cu 138 km/h. Agentul de poliție emana halenă alcoolică, astfel, a fost condus la spital unde i-au fost prelevate probe de sânge.

El avea o alcoolemie de 1,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Față de inculpat, pentru că purta ținuta de serviciu și avea arma din dotare asupra sa, procurorul de caz a dispus luarea unei măsuri preventive. O altă măsură fiind aceea de a nu deține arme”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, procurorul Gheorghe Ciocan.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Polițistul de 24 de ani, își defășura activitatea la Postul de Poliţie Ilovăţ din 2023, scrie actualmehedinti.ro.

Politica