marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Cetatea Medievală a Severinului, cel mai apreciat obiectiv turistic din Oltenia

Cetatea Medievală a Severinului are un nou magazin de suveniruri. Anunțul a fost făcut de către primarul orașului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu, pe o rețea de socializare. De altfel, Cetatea este și cel mai apreciat obiectiv turistic, potrivit Google România, care a premiat anul trecut Cetatea cu premiul „Recenzia de Aur”.

„Cetatea Medievală are, de astăzi, al doilea magazin de suveniruri realizate de meșterii populari, artizanii și artiștii din județul Mehedinți.

Premiul Recenzia de Aur, oferit de Google, care a clasat cetatea noastră în topul primelor nouă castele și cetăți ale României, precum și numărul ridicat de vizitatori, peste 33.000  în anul 2023, ne-a determinat să deschidem acest nou magazin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sprijinim, astfel, meșterii autentici și le oferim o amintire turiștilor, cu produse locale specifice Mehedințiului, dar și Olteniei.

De asemenea, prin implementarea unor strategii de marketing cultural moderne, am atras tot mai mulți turiști către cetate și, în același timp, am crescut încasările”, se arată în postarea primarului orașului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu.

Anul trecut, peste 33.000 de vizitatori au fost să vadă Cetatea Medievală.

Sursa foto:FB/Marius Screciu

spot_img
spot_img

Politica