miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bebeluş de două luni în stare gravă, după ce a fost bătut de mamă

O femeie, angajată în MApN, a fost arestată preventiv pentru că şi-ar fi bătut crunt copilul de doar două luni. Bebelușul a ajuns la spital la un pas de comă, iar medicii au stabilit că are nevoie de 50 de zile de spitalizare.

Expertiza medico-legală arată că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent, astfel că a fost clar exclus un posibil accident. Fetița se află la terapie intensivă

Bebelușul a fost dus de părinți la urgențe, la Spitalul de Pediatrie din Ploiești, în seara de 11 aprilie, cu leziuni pe corp. Medicii au sesizat Poliția care, ulterior, a declinat cazul către parchetul militar.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ministerul Public a transmis, joi, că bebelușul, o fetiță, avea lovituri la cap și mai multe fracturi și zgârieturi.

”Situaţia de fapt reţinută în sarcina inculpatei C.V.A. constă în aceea că, la data de 11.04.2024, în timp ce se afla singură cu fiica sa minoră, C.E.I., în vârstă de 2 (două) luni la adresa de domiciliu, i-a provocat în mod voluntar acesteia leziuni traumatice constând în traumatism cranio-cerebral în condiţii neprecizate, fractură os parietal bilateral, traumatism toracic – fracturi arcuri costale de la C3 la C8 bilateral, fractură cu deplasare humerus drept, fractură mână dreaptă, escoriaţie facială şi lateralo-cervicale bilaterale, escoriaţie umăr stâng. Leziunile au fost evaluate preliminar de către un medic legist din cadrul SML Prahova ca necesitând 40-50 zile îngrijiri medicale în absenţa complicaţiilor”, au spus reprezentanții Ministerului Public, potrivit g4media.ro

Tribunalul Militar Bucureşti a admis solicitarea Parchetului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, pe numele inculpatei C.V.A. Protecția Copilului a fost sesizată în acest caz.

Politica