sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Cod galben de vânt în Dolj, Olt și Mehedinți

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis un Cod galben de vânt pentru judeţele Dolj, Mehedinți, Olt, dar și Teleorman, Giurgiu, Ilfov şi în municipiul Bucureşti.

Informarea este valabilă joi, de la ora 10:00 până la ora 21.00. În aceste zone, vântul va avea intensificări, cu rafale de 55…65 km/h şi izolat de 70 km/h.

Potrivit meteorologilor, în această perioadă, vremea va fi rece în cea mai mare parte a ţării, iar pe parcursul nopţilor, în regiunile intracarpatice şi zonele deluroase, pe alocuri se va produce brumă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Joi, temporar va ploua în jumătatea de nord a teritoriului şi pe arii restrânse în rest. Izolat, cantităţile de apă vor fi de 15…20 l/mp. Local şi temporar vântul va avea intensificări, cu viteze în general între 45 şi 55 km/h, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali de 60…80 km/h.

La altitudini de peste 1.500 de metri vor fi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare, îndeosebi joi.

De vineri de la ora 9:00, până sâmbătă la aceeaşi oră, vremea va fi răcoroasă. Cerul va avea înnorări, însă probabilitatea pentru ploi slabe va fi redusă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

spot_img
spot_img

Politica