marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Amendați pentru traversarea și transportul de bușteni prin pârâul unui munte

Jandarmii montani au aplicat două amenzi, un avertisment și o amendă în valoare de 4.000 de lei

Jandarmii montani Rânca au aplicat două amenzi, un avertisment scris și o amendă de 4.000 lei, la două persoane din Novaci și Polovragi. Acestea au fost surprinse în timp ce una transporta bușteni cu TAF-ul prin albia unui pârâu în zona Novaci, iar cealaltă traversa râul Olteț cu TAF-ul, prin Cheile Oltețului.

În timpul patrulării traseelor montane din zona de responsabilitate, jandarmii montani din Rânca au identificat o persoană din Novaci care transporta bușteni cu un tractor forestier TAF prin albia unui pârâu din Rânca, și o altă persoană din Polovragi care traversa râul Olteț tot cu un tractor forestier TAF.

Jandarmii montani au aplicat două amenzi, un avertisment scris bărbatului din Novaci și o amendă în valoare de 4.000 de lei, bărbatului din Polovragi, conform prevederilor din O.U.G. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura.      

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dacă observați fapte similare de încălcare a normelor privind pescuitul și acvacultura, vă recomandăm să sesizați aceste aspecte prin SNUAU 112 sau să vă adresați unui echipaj de jandarmi în vederea aplicării măsurilor legale”, potrivit jandarmilor.

Politica