luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tânără motociclistă, la spital în urma unui accident rutier

O tânără de 16 ani, din Slatina, a ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs în Brebeni. Fata circula cu o motocicletă când a fost lovită de o mașină.

“La data de 15 aprilie a.c., în jurul orei 15:30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Brebeni s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, a avut loc un eveniment rutier.
La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.
Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 546, în comuna Brebeni, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de o tânără, în vârstă de 16 ani, din municipiul Slatina.
În urma evenimentului rutier, tânăra a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, potrivit IPJ Olt.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul și au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Politica