luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Sute de eprubete cu sânge, pe un câmp din Dolj

Polițiștii doljeni au fost informați că, pe un câmp din extravilanul localității Ghindeni au fost identificate deșeuri provenite din activitate medicală. Este vorba de 466 de flacoane cu un conţinut lichid de culoare brun-roşcat, lamele pentru analiză, flacoane medicale, dar şi documente medicale ce ar concluziona că provin din activitatea unor cabinete medicale veterinare.

”La data de 15 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat de către reprezentanţii Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Judeţean Dolj cu privire la faptul că, pe un câmp din extravilanul localității Ghindeni au fost identificate deșeuri provenite din activitate medicală.

La fața locului s-au deplasat lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu specialişti criminalişti, ocazie cu care au fost identificate 466 de flacoane cu un conţinut lichid de culoare brun-roşcat, lamele pentru analiză, flacoane medicale, dar şi documente medicale ce ar concluziona că provin din activitatea unor cabinete medicale veterinare”, potrivit IPJ Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Foto: Facebook/Garda de Mediu Dolj

Politica