luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Virgil Popescu candidează la Primăria Municipiului Drobeta Turnu Severin

Fostul ministru al Energiei, liberalul Virgil Popescu, a anunţat sâmbătă că se înscrie în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Popescu a spus că pentru el este o zi specială, chiar dacă este data de 13.

”Astăzi, în prezența, a peste 500 de liberali, am anunțat că îmi asum candidatura la primăria municipiului Drobeta Turnu Severin. Este o zi specială, chiar dacă este 13. Mie îmi poartă noroc. De aceea, am ales să fac acest anunț: că mă întorc acasă, iar dacă severinenii îmi vor da votul de încredere voi aduce energia schimbării”, a scris Virgil Popescu pe pagina de Facebook.

Fostul ministru a afirmat că opt ani de stagnare a municipiului Drobeta Turnu Severin au fost de ajuns şi că administraţia liberală poare face mai mult în acest oraş.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Opt ani de stagnare au fost de ajuns. De aceea, îmi voi pune toată experienţa acumulată ca ministru al Economiei şi al Energiei, ca deputat, în slujba cetăţenilor. Administraţia liberală poate să facă mult mai multe, iar exemple sunt foarte multe, inclusiv în judeţul Mehedinţi. Îi voi avea alături pe primarul comunei Şimian Constantin Truşcă, pe candidatul PNL la Consiliul Judeţean Mărculescu Dumitru, precum şi întreaga echipă PNL Mehedinţi şi susţinerea echipei Partidului Naţional Liberal. Sunt încrezător că pe 9 iunie voi avea voturile severinenilor şi voi fi viitorul primar al municipiului Drobeta Turnu Severin. Şi dacă îmi va fi acordată această onoare voi renunţa la mandatul de europarlamentar. Pentru că îmi doresc să dezvolt Severinul, pentru că merită mai mult!”, a mai scris Virgil Popescu.

Foto: Facebook/Virgil Popescu

Politica