joi, mai 16, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Cristi Chivu, dorit pe banca celor de la CSU Craiova

Mihai Rotaru caută un nou antrenor pentru CSU Craiova. El și Sorin Cârțu se consultă constant în legătură cu banca tehnică a alb-albaștrilor, chiar dacă gloria formației din Bănie nu mai ocupă o funcție oficială în club. Astfel, „Sorinacio” își permite să fie cât se poate de sincer cu fostul lui patron.

Cârțu a văzut lista de antrenori pe care o are Mihai Rotaru. Fostul președinte de la CSU Craiova a venit chiar și cu o propunere surprinzătoare. El l-ar vrea pe banca oltenilor pe Cristi Chivu.

Ne-am întâlnit de multe ori la masă. Acum mi-a prezentat antrenorii care sunt în cărți. La unii vrea să le mai dea o șansă, la alții le amână șansa asta, la alții care sunt liberi nu mai vrea să audă. Pe mine m-a întrebat. Am luat în calcul tot. Unii sperau la o șansă să vină în perioada asta. Eu i-am zis că ar trebui să încerce ceva, cum ar fi un Cristi Chivu. Așa m-am gândit eu. Nu știu câtă putere ar avea să îl aducă. Nu știu dacă vrea sau ce șanse sunt ca el să vină”, a spus fostul președinte, potrivit digisport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Tot Sorin Cârțu a fost cel care l-a vrut foarte mult la CSU Craiova pe Mirel Rădoi, dar a ajuns să se certe cu fostul său elev, la scurt timp după ce antrenorul și-a dat demisia.

Politica