vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Competiții sportive de amploare, în Gorj

Vor participa sportivi legitimați la cluburile de orientare din toată țara

În intervalul 10-12 mai 2024, comuna Polovragi va fi locul de desfășurare a mai multor competiții sportive de amploare. Aici se va desfășura Campionatul Național pe echipe, Etapa a III-a a Campionatului Național de sprint urban, precum și prima ediție a Cupei Polovragi la sportul Orientare în alergare. Primarul Gheorghe Epure a anunțat că evenimentul este organizat de Federația Română de Orientare în colaborare cu Primăria Comunei Polovragi, conform Gorj Express.

Vor participa sportivi legitimați la cluburile de orientare din toată țara, afiliate Federației Române de Orientare. Pentru Campionatele Naționale, categoriile de vârstă sunt cuprinse între 12 si 85 de ani.

Pe lângă aceste campionate, se organizează trasee și pentru sportivi nelegitimați, începători în acest sport, copii împreună cu părinții sau familia, fără limită de vârstă. Pentru promovarea sportului în mediul rural, au fost invitați și elevi ai școlilor din comunele învecinate. Etapa de sâmbătă, 11 mai 2024, va fi premiată cu „Cupa Polovragi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica