marți, mai 21, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Laurențiu Reghecampf, propus pe banca celor de la CSU Craiova

Ivaylo Petev pare să fie ca și plecat de la CSU Craiova, la finalul acestui sezon, dacă nu reușește să îi claseze pe alb-albaștrii măcar pe locul 3. E la ratat Cupa României și deja a ieșit din cursa pentru primul loc. Mihai Rotaru are mai multe variante pentru banca tehnică a formației din Bănie, dar vrea să cântărească foarte bine fiecare soluție. Chiar dacă i-a promis lui Marius Șumudică faptul că va fi următorul antrenor al craiovenilor, în atenția finanțatorului de a CSU a apărut și Costel Gâlcă, după cum a anunțat chiar Gică Craioveanu.

Pe lângă Gâlcă și Marius Șumudică, un fost fotbalist de la CSU Craiova consideră că Laurențiu Reghecampf ar fi o variantă mult mai bună pentru echipa lui Mihai Rotaru. Florin Gardoș este de părere că Gâlcă nu se pliază foarte bine pe fotbalul românesc, în ciuda performanțelor pe care tehnicianul le-a obținut la FCSB.

Eu zic că pe Reghe, mai ales că Gâlcă n-a mai fost de mult în Liga 1, chiar dacă a avut la un moment dat o perioadă foarte bună şi a prins experienţă în straintate. Mai degrabă Reghe. Gâlcă n-a mai fost de mult în Liga 1. L-am avut puţin timp pe Gâlcă (n.r. – la FCSB), chiar înainte să plec în Anglia (n.r. – la Southampton). Este un om extraordinar şi un om bun, puţin cam bun pentru un vestiar cum sunt la noi, la echipele care se bat la titlu, unde trebuie să fii mai ferm. El e mai occidental, se potriveşte mai bine într-un campionat din vest. La Craiova, spre deosebire de CFR şi Rapid, la Rapid e o situaţie cumva nouă… La Craiova a fost stabilitate, au avut şi lot bun anul astă. Cred că Craiova trebuia să fie cea mai importantă contracandidată pentru FCSB„, a declarat Florin Gardoş, pentru Orange Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reghecampf a avut deja două mandate la CSU Craiova. Unul a fost încheiat chiar în acest sezon, când antrenorul a preferat să plece în Arabia Saudită și să îi lase baltă pe alb-albaștri.

spot_img
spot_img

Politica