miercuri, mai 1, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Festival de jazz la Ocne

Se anunță mare festival de muzică la Ocnele Mari, în această vară. Vin trupe din Europa și de peste ocean. Este vorba despre „The Jazz Cave Festival”.

„Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România a dat publicității spațiile unde va avea loc „The Jazz Cave Festival” din acest an. Printre acestea găsim și Salina Ocnele Mari, iar perioada de concerte stabilită deja este 16-18 august 2024. Festivalul urcă pe scenele sale peste 18 formații din Europa și de peste ocean, care vor încânta publicul cu piese de jazz în diferite stiluri interpretative. Cele trei scene ale festivalului se vor construi în Salina din Ocnele Mari, pe unul dintre domeniile viticole din Drăgășani și la Muzeul de artă din Râmnicu Vâlcea.

Noi credem că locul cel mai atractiv va fi Salina din Ocnele Mari, acolo unde acustica va fi una specială și spectatorii vor căuta să petreacă ore minunate departe de căldura toropitoare a ultimei luni de vară. La Ocnele Mari!”, a anunațat Remus Sasu, primarul din Ocnele Mari.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Între timp, Primăria continuă investițiile în dezvoltarea orașului stațiune. Recent, președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a apreciat, în urma unei vizite la fața locului, modul în care se lucrează.

„Orașul Ocnele Mari este unul dintre cele mai vizitate locuri din județul Vâlcea. Oamenii vin aici pentru ștrandurile cu apă sărată, pentru salină, dar și pentru frumusețile zonei.

O spun cu recunoștință, dar și cu bucurie, că în Ocnele Mari, noi, Consiliul Județean Vâlcea, am făcut investiții importante, care s-au alăturat lucrurilor bune pe care le face, zi de zi, primarul Remus Sasu.

Am modernizat drumul județean și avem un parteneriat pentru construirea unei noi baze de tratament și servicii, care se va alătura ștrandurilor, deja renumite, din stațiune. De asemenea, colegii de la RAJDP au asfaltat „pe sare”, în Salina de la Ocnele Mari.

Astăzi, am făcut o vizită la Ocnele Mari. L-am găsit pe primarul Remus Sasu la lucrări, fiindcă a început asfaltarea celor 13 străzi din localitate, un proiect pentru care a obținut o finanțare de 15 milioane lei.

Se fac, așadar, pregătiri, dar și noi investiții, în așteptarea turiștilor, la Ocnele Mari”, a susținut Rădulescu.

Politica