luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mai mulți tineri, reținuți pentru că au intrat peste un cunoscut cu cuțitele

Trei tineri din Balș, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, au fost reținuți de oamenii legii olteni, pentru că au intrat peste un cunoscut cu cuțitele să-l omoare. Motivul ar fi că victima, un bărbat tot din orașul Balș, ar fi ieșit cu fosta iubita a unuia dintre agresori.

„În fapt, la data de 24 martie 2024, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați, prin apel 112, de către un tânăr din orașul Balș, județul Olt, cu privire la faptul că mai multe persoane care aveau asupra lor arme albe ar fi încercat să pătrundă în locuința sa și l-ar fi amenințat cu acte de violență.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, cercetările fiind continuate în vederea identificării autorilor și dispunerii măsurilor legale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat trei tineri, cu vârste cuprinse între 23 și 29 de ani, toți din orașul Balș, județul Olt, bănuiți de comiterea faptelor”, transmite IPJ Olt.

Cei trei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

„În urma probatoriului administrat, s-a dispus schimbarea încadrării juridice, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

La data de 8 aprilie 2024, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor trei tineri a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, mai spun polițiștii olteni.

Politica