marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

PSD are candidat la Primăria Orșova

Constantin Popescu va fi candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Orșova. Anunțul a fost făcut de președintele social-democraților mehedințeni, Aladin Georgescu.

PSD nu mai putea conta pe actualul primar, Marius Stoica, după ce acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru delapidare și i-a fost interzis dreptul a mai ocupa o funcție publică timp de doi ani.

„Constantin Popescu este candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Orșova, pentru alegerile locale din data de 9 iunie 2024.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acest parteneriat este o piatră de temelie în drumul spre continuarea modernizării serviciilor de care oamenii din Orșova au nevoie și valorificarea potențialului turistic unic al municipiului!

Toate proiectele care s-au derulat în Orșova și care sunt în curs de implementare, au amprenta candidatului PSD care, în prezent, deține funcția de consilier municipal.

Am o colaborare bună cu Constantin Popescu și prin prisma funcției de președinte al Organizației PSD Orșova, pe care o deține și am încredere că împreună, vom duce, în continuare, Orșova, pe drumul cel bun! Vă mulțumesc tuturor pentru sprijin și încredere! Mult succes, Constantin Popescu!”, a scris, pe facebook, Aladin Georgescu.

Politica