sâmbătă, mai 18, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Crimă în Olt! Un bărbat și-a ucis soția după ce i-a aplicat mai multe lovituri de cuțit în piept

Un bărbat din Olt de 68 de ani a fost reținut de oamenii legii pentru că și-a ucis soția. Bărbatul a bătut-o în cap cu un lemn și apoi înjunghiat-o în piept de mai multe ori. Totul s-a întâmplat duminică seara, în locuința celor doi din comuna Teslui. Motivul ar fi fost gelozia dintre cei doi.

„La fața locului, s-a deplasat o echipa complexă de cercetare din cadrul Serviciului Investigații Criminale Olt și Serviciului Criminalistic Olt pentru a efectua cercetarea la fața locului sub coordonarea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în seara zilei de 31 martie 2024, un bărbat, în vârstă de 68 de ani, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict intrafamilial, i-ar fi aplicat soției sale mai multe lovituri cu un lemn în zona capului și ar fi înjunghiat-o cu un obiect ascuțit-tăietor în zona toraco-pectorală”, au declarat polițiștii olteni de la IPJ Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Femeia a decedat, iar trupul neînsuflețit ale acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei. Totul ar fi plecat de la un conflict spontan izbucnit între cei doi, iar bărbatul era băut. Acum, el a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma probatoriului administrat, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 68 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt, cu propuneri legale, în cursul zilei de 1 aprilie 2024”
, mai spun oamenii legii.

sursa foto: arhivă

spot_img
spot_img

Politica