sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea: Implementarea soluțiilor pentru reducerea costurilor de încălzire

Reducerea costurilor de încălzire este o măsură importantă din programul lui Vicențiu Mocanu, candidatul AUR La Primăria Râmnicu Vâlcea.

„Implementarea soluțiilor pentru reducerea costurilor de încălzire se concentrează pe promovarea metodelor ecologice și eficiente energetic, cum ar fi utilizarea hidrogenului verde și a surselor alternative de căldură. Această măsură politică urmărește să scadă cheltuielile gospodăriilor și să contribuie la protecția mediului.

Se vor oferi subvenții pentru instalarea sistemelor eco-friendly de încălzire, inițierea de programe educaționale privind economisirea energiei și colaborarea cu companiile specializate în tehnologii inovatoare. Beneficiile includ un confort termic sustenabil, reducerea emisiilor de carbon și economii semnificative la facturile de încălzire pentru locuitori”, precizează Vicențiu Mocanu, candidat AUR la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Andi Niculescu

Politica