sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Adăpost nou pentru câinii comunitari din Drobeta-Turnu Severin

Primăria orașului Drobeta-Turnu Severin va începe construcția unui nou adăpost pentru câini comunitari din oraș. Deși există deja un astfel de adăpost, nu mai are suficient spațiu și nici nu corespunde standardelor actuale. Noul adăpost se va construi în localitatea Halânga, scrie actualmehedinți.ro.

„Era o investiție necesară pentru comunitate. Actualul adăpost este construit într-un cartier și oamenii erau deranjați de miros. Nu există o problemă reală în ceea ce privește câinii din oraș. Nu am ai avut persoane atacate”, a declarat primarul orașului Drobeta-Turnu Severin, Marius Screciu.

Adăpostul va fi construit pe o suprafață de peste 15.000 de metri pătrați. Acesta va îndeplini toate condițiile unui adăpost modern. Va avea clădire administrativă și boxe la standarde europene. Va mai fi dotată cu: dispensar medical, padocuri, bazin etanș și stație de epurare. Va mai avea și sală de operație pentru patrupede.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Actualul adăpost are 400 de căței comunitari. Valoarea totală a proiectului pentru construirea noului adăpost este de 6.422.947,90 de lei și este de la bugetul local. Durata lucrărilor va fi de 12 luni de la începerea lucrărilor.

sursa foto: arhivă

Politica