joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mihai Stoichiță crede că tricolorii vor avea meci greu contra Columbiei

Tricolorii au ajuns în capitala Spaniei, la Madrid, duminică seara, după un zbor de aproape 4 ore și s-au cazat la hotelul Melia Barajas. Marți, de la 21:30, România va întâlni Columbia, pe stadionul Civitas Metropolitano. Partida va fi una foarte importantă, pentru că îi va da ocazia lui Edi Iordănescu să își facă o idee mai clară, despre jucătorii pe care se va baza la Campionatul European, din vară.

Mihai Stoichiță a vorbit laudativ la adresa viitoarei adversare a tricolorilor. Directorul tehnic al FRF consideră că naționala Columbiei din prezent poate fi comparată cu reprezentativa în care evoluau Valerrama sau Asprilla.

Joacă un fotbal foarte modern, pragmatic. Nu mai sunt visătorii aceia. I-am văzut pe viu și-n 94, cred că sunt la nivelul lui Valerrama, Asprilla. Au jucători care joacă în lumea civilizată a fotbalului european. Cred că e un test important pentru EURO”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Înainte de duelul contra sud-americanilor, Ilie Dumitrescu a vorbit și el despre primul 11 pe care Edi Iordănescu îl va trimite pe teren. 

Deci 3 jucători nu au intrat la meciul cu Irlanda de Nord: Drăguș, Alibec și Moruțan. Moruțan, Coman și Alibec au jucat în meciul cu Elveția, văd varianta asta pentru că dubla asta de ajută să vezi tot lotul.  Deci văd Moruțan, Alibec, Drăguș. Putem să-l vedem pe Ianis ca inter, e un meci extrem de bun pentru Edi să vadă și să aibă o părere despre jucători”, a spus Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Politica