sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

18 sportivi și 11 antrenori vor fi premiați într-o nouă ediție a Galei Sportului Școlar Doljean

O nouă ediție a Galei Sportului Școlar Doljean va avea loc miercuri, 27 martie, la ora 12:00, în Amfiteatrul Inspectoratului Școlar Județean Dolj. În cadrul acestui eveniment vor fi premiați elevi și profesori sportivi care au obținut rezultate notabile la competiții internaționale, balcanice, europene și mondiale, din diferite sporturi.

18 sportivi și 11 antrenori ai acestora vor fi premiați. Premiile vor atinge o valoare totală de 50.000 de lei și vor fi asigurate cu sprijinul oferite de către Consiliul Județean. Sumele de bani care vor fi acordate diferă în funcție de rezultatele obținute de sportivi la diferite competiții și sunt cuprinse între 1000 de lei și 5000 de lei pentru sportivul, respectiv antrenorul anului.

Competițiile internaționale sunt cele care primesc premii pentru un număr de 4 sportivi și trei antrenori. La competițiile balcanice este premiat un sportiv, la competițiile europene – 6 sportivi și 2 antrenori, iar la competițiile mondiale – 3 sportivi și 3 antrenori. Toți sportivii și antrenorii menționați mai sus o să primească premii și din partea sponsorilor evenimentului. De fiecare dată, pe lângă Consiliul Județean, găsim sprijin și din partea unor oameni care vor să investească în sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Noi, cei de la Inspectoratul Școlar, considerăm că, pe lângă cunoștințele acumulate de elevii noștri în școală, cunoștințe legate de materii precum matematică, română, biologie, și așa mai departe, ei trebuie să învețe să se dezvolte într-un corp sănătos. Sportul este important. Pentru a avea o minte limpede trebuie să ai un corp sănătos. Vrem ca toți elevii să participe activ la toate orele de sport. Elevii premiați provin de la mai multe unități școlare, precum Liceul cu Program Sportiv Petrache Trișcu, Colegiul Național Nicolae Titulescu, Clubul Sportiv Școlar Craiova, dar și altele”, a transmis Inspectorul școlar general al ISJ Dolj, Daniel Ion.

Politica