sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vicențiu Mocanu și-a prezentat lista AUR de candidați la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea

Într-o atmosferă de sărbătoare, Vicențiu Mocanu, candidatul AUR la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, a prezentat membrilor și simpatizanților lista de candidați AUR la Consiliul Local Râmnicu Vâlcea.

Evenimentul a avut loc la Paradise Noblesse, un local impunător unde afaceristul a pregătit celor prezenți surprize. Alături de Vicențiu, s-a aflat soția cestuia Cristina Spătar, Ion Paladi, Mariana Căpitănescu, Nicușor Iordan, Ionuț Dolănescu, Mihaela Gurău, Claudia Ghițulescu.

În fața sălii arhipline, candidatul AUR a prezentat CV-ul fiecărui candidat aflat pe lista Consiliului Local Rm. Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În procent de peste 90 la sută, sunt oameni noi care nu au mai făcut politica, antreprenori, tineri, profesori, ingineri, avocați, economiști – oameni care au excelat în domeniile lor de activitate cu CV-uri întinse pe multe pagini, masterate, doctorate, experți în domeniul salvării vieții oamenilor, iar lista poate să continue!

„Avem o echipă de profesioniști, nu o echipă de oameni politici! Rm. Vâlcea acum are o alternativă reală”, afirmă Vicențiu Mocanu.

Andi Niculescu

Politica