duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bere cu gust de pizza, un nou sortiment care stârnește controverse

Explozia berii artizanale a dus la o experimentare a aromelor dincolo de cele mai nebunești vise ale multor băutori ai berii. Acum, există încă o aromă care depășește cu mult imaginația: berea cu aromă de pizza.

Pizza congelată Tombstone, o marcă Nestle cu sediul în Ohio, a colaborat cu New Belgium Brewing din Colorado pentru a produce I(Pizza)A. Aceasta va fi o IPA, în ediție limitată, care folosește popularul Voodoo Ranger IPA al fabricii de bere pentru a crea, spune New Belgium, „o felie de rai cu 7% alcool”, scrie g4media.ro care citează Forbes.

„Aroma I(Pizza)A a fost inspirată de gustul îndrăzneț și picant al unei pizza clasice Tombstone cu pepperoni, o potrivire perfectă pentru IPA-urile inovatoare și pline de savoare de la Voodoo Ranger”, spune Neil Morrissey, manager de marketing al mărcii Nestlé.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atunci când a fost anunțată pe Instagram fabricarea I(Pizza)A, mulți fani Voodoo Ranger au fost dornici să cumpere noul preparat. Alții, însă, au fost revoltați de o bere cu gust de pizza, inclusiv unul care a spus că noua bere nici măcar „nu-mi va atinge buzele”. O persoană pe Instagram a spus: „Sună îngrozitor, vreau să o încerc!”.

Voodoo Ranger are „o istorie de colaborare cu companii cu idei asemănătoare pentru beri cu ediție limitată, create pentru un public de nișă”, spune Michelle Robertson, managerul senior de brand al berii. 

„Datorită ofertei lor foarte limitate, LTO-urile (limited time offers) reprezintă o fracțiune din marca Voodoo Ranger. Cu toate acestea, ele oferă o oportunitate pentru echipele lor de fabricare a berii de a experimenta  noi arome, de a crea combinații neașteptate și de a oferi alternative neconvenționale consumatorilor neînfricați de băuturi artizanale”.

O cantitate limitată de I(Pizza)A va fi disponibilă pentru cumpărare online, începând cu 7 aprilie. Două pachete a câte 4 cutii de 16 beri vor costa 49,99 dolari (inclusiv costurile de transport) de către consumatorii din Districtul Columbia, Kentucky, Nebraska, New Hampshire, Carolina de Nord, Dakota de Nord, Ohio, Pennsylvania, Vermont și Virginia. La magazinele New Belgium din Fort Collins, Colorado, și Asheville, Carolina de Nord, un pachet de 4 cutii va costa 15 dolari.

Politica