joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbații care au aruncat cu vopsea pe sediul FCU Craiova, încătușați

Politistii doljenii au facut mai multe perchezitii domiciliare la barbatii care au aruncat cu vopsea in sediul FCU Craiova. Agentii au ridicat mai multe mijloace de proba. Doi barbati, de 33 de ani si 20 de ani, au fost incatusati pentru distrugere.

“În continuarea cercetărilor privind evenimentul produs în dimineața zilei de 09 martie a.c., în municipiul Craiova, prin care persoane necunoscute ar fi aruncat cu o substanță necunoscută pe perete exterior și pe ușa de acces ale unui magazin apartinând unui club sportiv, în această dimineață, polițiști din cadrul Biroului de Investigații Criminale Craiova au pus în executare 4 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Craiova.

Cu acestă ocazie au fost ridicate mai multe mijloace de probă, două persoane fiind conduse la audieri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Astfel, în baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, polițiștii au dispus reţinerea a doi bărbați, de 33 și 20 de ani, din municipiul Craiova, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

În cursul zilei de mâine, 20 martie, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica