sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oltenii de la CSU Craiova, certați de Hagi și subestimați de Gigi Becali: „A zis-o atât de apăsat”

Gigi Becali a prins glas, din nou, după victoria cu Sepsi, care a spălat puțin din umilința suferită de roș-albaștri cu Rapid, când au pierdut cu scorul de 4-0. Patronul formației din Capitală a făcut un nou clasament, în care i-a sucit pe adversari cum a apucat, fără să mai țină cont de puncte sau alte aspecte. El a ajuns la concluzia că CFR Cluj e mai valoroasă decât CSU Craiova.

Hai să fac încă o aroganță. E pe locul 2 (n.r. Universitatea Craiova), normal, dacă-l are pe Maldonado. Principală adversară este, cred eu, fără să supăr pe nimeni, gândirea mea, că CFR, care e mai valoroasă decât Rapid și Craiova. Nu mă tem, că nu mă mai tem acum. Farul poate să fie doi sau pe trei, că nu e diferență mare. Nu mai vorbesc, că după vine Domnul și zice că iar mă laud. Dacă vrea Dumnezeu, poți să ai și 15 puncte și ți le ia. Mă smeresc, bag capul în pământ și mă smeresc.”, a declarat Gigi Becali, la Fotbal Club, la Digi Sport.

Patronul de la FCSB s-ar putea să îl supere pe Gică Hagi. „Regele” l-a certat serios pe Mihai Rotaru, după ce finanțatorul de la CSU Craiova și-a permis să vorbească despre o rivalitate, în play-off, cu Rapid și CFR Cluj, fără să menționeze farul. „Regele” s-a simțit chiar subestimat și a răbufnit, spre surprinderea tuturor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A uitat că în campionat suntem și noi acolo la 3 puncte. Ne-a omis pe noi. Campionii României nu trebuie băgați în seamă… A zis-o atât de apăsat. A uitat că am bătut de 2 ori. Tocmai asta am vrut să zic și d-asta am vrut să intervin. Noi suntem campionii României. Din punctul meu de vedere, e o lipsă crasă de respect. Asta e. Știe dânsul mai multe. Sunt puțin supărat din punct de vedere sportiv. E mai mult sau mai puțin parcursul Craiovei. Noi i-am bătut de două ori. Când am făcut acel clasament cu echipele eu zic că am fost în față. Dar el ne omite, nu suntem pe nicăieri. Noi avem încă 9 meciuri, sunt puncte importante. O să se încingă lupta la titlu. Echipa a jucat excelent. Sunt supărat că Farul nu contează. (n.r. dacă Sepsi va câștiga cu FCSB) 200% o să mă bucur, asta vreau. Nu contează că mă întrece, se încinge lupta la campionat. Hai să nu deviem de la subiect. Public a făcut o mare greșeală. E o lipsă crasă de respect față de fosta campioană, de echipa care i-a bătut de 2 ori. Am vrut doar să intervin. Noi suntem la Constanța și încercăm să jucăm un fotbal mai bun decât ei”, a declarat Hagi la Digi Sport.

Politica