sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vedetele de la CSU Craiova ratează Campionatul European: „Au fost ceva probleme”

Florin Bratu consideră că Edi Iordănescu nu se va baza, în viitorul apropiat, pe Alex Mitriță sau pe Andrei Ivan. Selecționerul nu i-a băgat în seamă nici pentru amicalele pe care naționala le va avea înainte de turneul final. Se pare că problemele pe care antrenorul le-a avut, în trecut, cu cei doi jucători nu pot fi trecute cu vederea prea ușor.

Noi vedem din alt unghi. Va fi foarte greu, dacă nu imposibil, ca el (n.r. Mitriță) să apară. Edi și-a creionat un lot lărgit din care de acolo va extrage. Probabil că e și Mitriță, dar să nu uităm și să dăm timpul înapoi. Știi că Edi a avut probleme cu Alex Mitriță, cu Andrei Ivan. Au fost ceva probleme. Plus Maxim. S-a luat decizia să se renunțe o perioadă la ei. Nu oficial, așa am văzut.

Iată că n-au mai apărut. Practic, asta s-a întâmplat! Mi-e foarte greu să cred că acești trei jucători vor apărea în viitor la echipa națională. Acum, dacă e bine sau nu, vom vedea. Cert e că Edi s-a calificat cu un lot din care cei trei nu au făcut parte și probabil că va merge pe același nucleu”, a declarat Florin Bratu, conform DigiSport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, Mihai Stoichiță a susținut că din punct de vedere sportiv Mitriță ar fi meritat să fie în lotul pentru amicalele cu Irlanda de Nord și Columbia. Totuși, directorul tehnic al FRF, a ținut să sublinieze că doar Edi Iordănescu e cel care decide cine vine și cine nu la națională.

„Foarte bun jucător (n.r. – Mitriță). Îmi place cum joacă. Și mă bucur de atitudinea pe care a rătat-o, că nu se gândește că asta ar fi fost ultima acțiune a naționalei pe care ar fi putut să o prindă. Eu nu pot să spun cine poate să fie convocat, dar cred că poate fi o obțiune în viitor. Are față de echipa națională, dar în momentul în care ești pus să alegi între Man, Mihăilă, Moruțan și lui Edi îi este foarte greu să aleagă”, a spus Mihai Stoichiță la Primasport.

Politica