sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Semnal de alarmă pentru viitorul celor de la CSU Craiova

Mihai Rotaru continuă să investească la CSU Craiova, dar tot nu reușește să fie campion. Pe lângă acest aspect, omul de afaceri a luat câteva decizii surprinzătoare, în ultimii ani, iar acum încearcă să redreseze situația. Totuși, semnele sunt îngrijorătoare, momentan, pentru trupa din Bănie, mai ales în ceea ce privește viitorul. Mai exact, CSU suferă când vine vorba de fotbaliști tineri.

Acest aspect a fost scos în evidență chiar de Daniel Pancu, selecționerul României U21, care nu a avut ce fotbaliști să cheme de la CSU Craiova, în afară de Ștefan Baiaram. Mijlocașul este într-o formă foarte bună, dar este singurul tânăr din lotul lui Petev care a demonstrat că poate face față în Liga 1.

România U21 a reluat campania de calificare la EURO U21 din 2025. Tricolorii vor disputa în luna martie un singur meci din Grupa E, cu Armenia, în deplasare. Pentru acest meci, selecționerul Daniel Pancu a convocat 23 de tricolori: 

Policlinica Buna Vestire Craiova

PORTARI: Răzvan Sava (CFR Cluj)Otto Hindrich (CFR Cluj)Alexandru Roșca (CSC Șelimbăr);

FUNDAȘI: Darius Oroian (Sepsi OSK), David Maftei (CSA Steaua), Cristian Ignat (Mioveni), Gabriel Dănuleasă (Farul Constanța), Umit Akdag (Göztepe / Turcia), Matei Ilie (CFR Cluj), Ștefan Ștefanovici (Politehnica Iași), Costin Amzăr (Dinamo);

MIJLOCAȘI: Marius Corbu (Akademia Puscas / Ungaria), Andrei Pandele (FCSB), Cătălin Vulturar (UTA Arad)Cristian Mihai (UTA Arad), Constantin Grameni (Farul Constanța)Luca Mihai (Politehnica Iași), Ștefan Baiaram ( Craiova), Alexandru Musi (ACS Petrolul 52), Rareș Ilie (Lausanne / Elveția), Ianis Stoica (Hermannstadt);

ATACANȚI: Louis Munteanu (Farul Constanța), Rareș Burnete (Lecce / Italia).

Politica