sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rela Filip candidează la Primăria Pielești

Viceprimarul Craiovei, Aurelia (Rela) Filip, se înscrie în cursa electorală pentru Primăria Pielești, din partea PSD.

Aceasta și-a anunțat decizia, printr-o postare pe facebook, în care afirmă că vrea să își folosească experiența de 20 de ani de administrație în municipiu pentru dezvoltarea comunității din care provine.

„Dragii mei, viața mi-a oferit o nouă provocare! Am decis să îmi asum un pas înainte în cariera mea politică și să îmi pun în slujba oamenilor tot ceea ce am învățat în mai bine de 20 de ani de administrație, ca director al Sălii Polivalente, director al RAADPFL și viceprimar al Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mă înscriu în lupta pentru funcția de primar al comunei mele natale, Pielești, și sper să îi am alături de mine pe toți cei apropiați și dragi, dar și pe toți cei cărora le-am demonstrat că sunt capabilă să duc la bun sfârșit orice provocare. Vin din administrația unui oraș mare, condus de o femeie, și îmi voi folosi toată experiența pentru a dezvolta comunitatea de unde provin.

Răspund astfel solicitărilor pe care mulți dintre oamenii de seamă ai comunei mi le-au făcut de-a lungul timpului: să vin la primărie și să fac din Pielești o localitate dezvoltată, pe modelul de dezvoltare al Craiovei.

Pentru că acum pare ruptă de orice strategie de dezvoltare, comuna are nevoie de un gospodar adevărat. Din păcate, luptele politice între vechea și actuala administrație nu au făcut decât să țină comunitatea pe loc. Eu însă voi face din Pielești o localitate modernă, europeană, frumoasă!

Îi mulțumesc președintelui PSD DOLJ Claudiu Manda, pentru susținere și încrederea acordată dintotdeauna.

Însă, pentru ca demersul meu sa aibă succes, vă rog să îmi fiți alături!”, a scris Aurelia Filip.

sursa foto: facebook/ Rela Filip

Politica