luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Peste 300 de jurăminte la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani

327 de elevi ai seriei 38 de la Școala Militară de Subofițeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au rostit Jurământul de credință față de Patrie vineri, 15 martie 2024.

Emoțiile lor s-au împletit cu emoțiile părinților, bunicilor și ale fraților care, înfruntând ploaia, au ales să fie martorii acestui legământ.

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea a participat la ceremonialul depunerii jurământului militar de către viitorii noștri “eroi de fiecare zi”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„A fost o adevărată bucurie să mă aflu alături de ei într-un moment atât de important pentru viitorul lor, când au jurat credință patriei. La rândul meu, ca președinte al Consiliului Județean Vâlcea, am jurat că voi face totul cu bună-credință și eu chiar fac totul cu bună-credință.

Am sprijinit și vom continua să sprijinim financiar Inspectoratul de Jandarmerie Județean Vâlcea, pentru că vreau să îi știu în siguranță pe acești oameni atunci când intervin pentru a proteja cetățenii.

Eu am încredere că acești tineri, jandarmii României de mâine, ori de câte ori se vor afla în mijlocul evenimentelor, vor asigura liniştea comunităţilor, cu bună-credință şi devotament. Îi felicit pe toți cei care au ales acest drum și le doresc multă sănătate și împliniri profesionale!”, a declarat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Andi Niculescu

spot_img
spot_img

Politica