luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Concluzia la care a ajuns Diana Șucu după 20 de ani de relație cu soțul ei: „Câteodată nu îmi convine”

Diana și Dan Șucu au o relație frumoasă și încearcă să se împartă cu brio între carieră și viața de familie

Diana Șucu, fostă prezentatoare TV, și Dan Șucu, acționarul majoritar al echipei Rapid, împărtășesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape 20 de ani. Cuplul are doi băieți și o căsnicie discretă și stabilă.

De-a lungul timpului, Diana a dezvoltat un business în industria mobilierului de lux, prin intermediul căruia comercializează în România trei branduri distincte de mobilier premium. Aceste branduri sunt prezentate în showroom-uri localizate în nordul Bucureștiului, în apropierea magazinului soțului ei. În mod frecvent, Diana vizitează showroom-urile sale, în contrast cu soțul ei, însă ea recunoaște că, deși pozele cu ea arată impecabil, nu îi place să fie mereu aranjată pentru ședințele foto.

„Recunosc că sunt cam puturoasă. Am văzut că funcționează foarte bine fotografiile mele, făcute aici, în magazin. Dar nu întotdeauna am timp să mă aranjez. Urăsc să mă machiez, urăsc să merg la coafor. Decât așa strictul necesar. Nu știu dacă toate acestea au legătură cu televiziunea. Probabil. Dar nici când lucram, nu mă machiam singură, aveam o echipă în zona de machiaj. Dar merg la sală, de la sală merg direct la magazin și mă gândesc să nu mai pierd vremea, să nu mai pierd timpul”, a declarat Diana Șucu, conform Libertatea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Diana Șucu a renunțat la cariera ei în televiziune pentru a se dedica familiei, dar și domeniul afacerilor. „Nu este șeful. Este partenerul meu. Dar apelez aproape tot timpul la sfaturile lui. În general este persoana pe care o ascult. Țin cont de părerile lui, chiar dacă eu știu, câteodată nu îmi convine ceea ce-mi spune. Dar întotdeauna țin cont de părerile lui”, a declarat soția lui Dan Șucu pentru sursa citată.

Diana și Dan Șucu au o relație frumoasă și încearcă să se împartă cu brio între carieră și viața de familie. „Recunosc că nu prea ieșim. Foarte greu. Chiar și atunci când ieșim, mă aranjez șapte ore și stăm la petrecere două”, a mai povestit Diana Șucu pentru EGO.ro.

spot_img
spot_img

Politica