sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Elev prins cu un pistol cu gaz şi proiectile. Erau ascunse în bancă, sub cărți

Un elev de 17 ani a fost prins de poliţişti, în timpul unui control, cu un pistol cu gaz şi proiectile, ascunse în bancă, sub cărţi.

Elevul, care învață la un liceu din Lupeni, județul Hunedoara, a susţinut că avea arma la el pentru a o duce, după cursuri, unei persoane pentru lucrări de întreţinere.

”Astăzi, 11 martie a.c., ca urmare a efectuării unei razii în municipiul Lupeni, poliţiştii Biroului Ordine Publică au identificat, într-o sală de clasă a unui liceu, un elev în vârstă de 17 ani care deţinea (în bancă, mascat sub cărţi) un pistol cu gaz şi 9 proiectile tip bilă. Acesta a declarat a introdus pistolul în sala de clasă întrucât intenţiona ca, după orele de curs, să îl ducă unei persoane pentru a efectua o lucrare de întreţinere”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara, potrivit digi24.ro

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pistolul a fost ridicat de poliţişti şi urmează a fi expertizat de către specialiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Hunedoara, în funcţie de concluziile cărora urmează a se lua măsurile legale.

Din primele informaţii reiese că este vorba, cel mai probabil, despre o armă neletală, nesupusă autorizării. Conform sursei citate, cea mai recentă activitate preventivă a poliţiştilor la acel liceu a avut loc în 7 martie.

Foto: arhivă

Politica