luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Oltenii de la CSU au prins curaj după egalul cu Rapid: „Lupta la titlu nu s-a terminat”

Egalul cu Rapid le-a dat curaj fotbaliștilor de la CSU Craiova. Nicușor Bancu își dorea foarte mult victoria, dar s-a mulțumit și cu punctul obținut împotriva giuleștenilor. Căpitanul formației din Bănie este optimist și spune că lupta la titlu nu s-a încheiat. Echipa lui Rotaru mai are un meci din sezonul regular, chiar contra celor de la FCU. Apoi, Bancu și colegii lui vor începe duelurile din play-off, unde punctele vor fi înjumătățite, înainte de start. Cu o serie de rezultate pozitive, mai ales în meciurile directe disputate împotriva echipelor fruntașe, oltenii chiar ar putea să aibă șanse la câștigarea campionatului.

Este un rezultat echitabil. Ambele echipe au arătat bine în acest sezon. A fost o altă atitudine a echipei noastre față de alte meciuri. Din păcate nu am câștigat, însă e important că nu am pierdut. Din păcate am primit gol foarte repede în repriza a doua. Am încercat să revenim la conducerea jocului, dar nu am reușit să fructificăm ocaziile create. Eu și Mitriță suntem ca doi frați, ne înțelegem foarte bine atât pe teren, cât și în afara lui.

Am simțit emoții pentru acest meci, nu m-am gândit la meciul cu FCU Craiova (n.r. etapa viitoare). Știam că va fi un meci greu, Rapid era într-o formă bună, acum îi aștept pe cei din Peluza Nord să vină să ne susțină, avem nevoie de ei pentru a câștiga această partidă. Am avut încredere că vom fi în play-off, știam ce putem, am avut câteva meciuri mai nereușite, dar forța grupului îmi oferea încredere că ne puteam califica în play-off. Chiar dacă au fost mulți care erau îngrijorați, acum tratăm fiecare meci ca și cum ar fi ultimul. Lupta la titlu nu s-a terminat, vrem să încercăm să câștigăm fiecare partidă, nu vrem să arbitrăm lupta la titlu”, a spus Nicușor Bancu, la Orange Sport.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alexandru Mitriță este și el bucuros pentru ultimele rezultate obținute de CSU Craiova, dar și pentru reușitele lui personale. Mijlocașul este golgheterul formației alb-albastre și speră să aibă, în continuare, evoluții bune. Vedeta din echipa lui Rotaru are mici probleme fizice și speră să fie apt pentru meciul cu FCU Craiova.

Sunt bucuros pentru aceste reușite. E cel mai bun sezon al meu. Mă bucur că am făcut acest sezon. Era dorința de a câștiga mult mai mare dacă eram mai sus în clasament. Sperăm să ocupăm un loc cât mai bun.

Nu m-am simțit bine de la meciul cu Petrolul. Am o durere pe aductori, dar am tras de mine. Sper să o rezolv până la meciul următor. La fiecare meci suntem pregătiți. Am mare încredere că vom obține un rezultat bun. Nu vreau să vorbesc despre ei (n.r. FCU Craiova). Vorbesc despre echipa mea. Suntem tot mai bine de la meci la meci.”, a spus Alexandru Mitriță la flash-interviu.

spot_img
spot_img

Politica