joi, mai 9, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Șantaj sexual la Craiova

Un tânăr de 18 ani, din Craiova, a fost încătușat ieri, 28 februarie, de poliţişti ai Secției 4 Poliție Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.

Acesta ar fi obligat o fată sa întrețină relații sexuale cu el, în caz contrar ar fi publicat fotografii indecente cu aceasta.

“În fapt, în cursul zilei de 28 februarie a.c., poliţiştii au fost sesizaţi de către o tânără de 17 ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunii de şantaj. Din cercetările efectuate de către poliţişti s-a stabilit că la data de 25 februarie a.c., bănuitul i-ar fi solicitat tinerei să întreţină cu el relaţii sexuale, în caz contrar urmând să distribuie în mediul online fotografii compromiţătoare cu aceasta.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel în cauză a fost condus la audieri, iar, în urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

În cursul acestei zile, persoana reținută va fi prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, potrivit IPJ Dolj.

Politica