luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Bazinul de înot din Severin, deschis în aprilie

Bazinul de înot din Drobeta Turnu Severin ar urma să fie deschis la mijlocul lunii aprilie. Așa promite președintele Consiliului Județean (CJ) Mehedinți, Aladin Georgescu, care a semnat protocolul de preluare a bazinului de înot, după finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare.

“Documentul a fost transmis Consiliului Județean Mehedinți după ce s-a finalizat procedura de recepție la terminarea lucrărilor, îl vom retrimite Companiei de Investiții și după ce va fi semnat de conducerea unității, vom intra în linie dreaptă cu măsurile pentru redeschidere, eveniment pe care îmi propun să îl organizăm în jurul datei de 15 aprilie.

Îmbunătățirile aduse asigură un mediu sigur, modern și plăcut pentru toți cei pasionați de înot și nu numai. Sunt spații de saună, salină, jacuzzi și o sală de fitness.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Suntem nerăbdători să vă întâmpinăm și să vă oferim experiențele pe care vi le doriți în acest loc de relaxare și sport!

Modernizarea Bazinului de Înot face parte din marile investiții pe care le-am proiectat pentru județul Mehedinți și, iată, s-a realizat!

Ceea ce a ieșit este de-a dreptul spectaculos, un obiectiv de care, am speranța, se vor bucura deopotrivă, de la cei mai mici până la cei mai mari mehedințeni!

Le mulțumesc tuturor celor care au crezut că putem duce la bun sfârșit această investiție, dar și celor care nu au crezut, pentru că ne-au impulsionat să perseverăm și să arătăm că împreună cu echipa mea facem lucruri bune pentru județul Mehedinți”, a precizat Aladin Georgescu.

El a mai menționat că va reveni cu detalii privind evenimentul de inaugurare.

Lucrările de reabilitare, modernizare, extindere și dotare a bazinului de înot au fost realizate prin Compania Națională de Investiții, fiind vorba despre o finanțare de peste 56 de milioane de lei. Obiectivul va avea o suprafață desfășurată de 8.370 mp și 357 de locuri în gradene și va dispune de spații pentru saună, masaj, salină, sala de fitnes, cabinet medical și altele.

spot_img
spot_img

Politica