luni, mai 20, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Incendiu de vegetație în Dolj. Un bărbat a fost găsit decedat

Pompierii doljeni au intervenit la un incendiu de vegetație care a avut loc în Șimnicu de Sus. În incendiu a fost prins și un bărbat de 76 de ani care a fost găsit decedat pe câmp.

„Cu puțin timp în urmă  am fost solicitați să intervenim pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată pe raza localități Șimnicu de Sus. La intervenție au participat forțe și mijloace din cadrul Secției de Pompieri Craiova (o autospecială de lucru cu apă și spumă), dar și personal din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situați de Urgență. La sosirea forțelor la locul intervenției incendiul era lichidat de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență, iar în urma incendiului a fost găsită o persoană de sex masculin decedată”, spune ISU Dolj.

Update: Bărbatul care a decedat în incendiu a fost cel care a dat foc vegetației uscate de lângă casa lui. El a fost prins în flăcări.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„La data de 27 februarie a.c., polițiștii Secției nr.1 Poliție Rurală Melinești au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un câmp din comuna Șimnicu de Sus, o persoană a fost găsită decedată. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un bărbat de 78 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce se afla pe raza comunei Șimnicu de Sus, ar fi dat foc vegetației uscate din apropierea locuinței sale fiind surprins de flăcări. În urma evenimentului, din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, trupul neînsuflețit fiind transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei”, transmite IPJ Dolj.

În urma incendiului au ars aproximativ 800 mp de vegetație uscată.

spot_img
spot_img

Politica